Sezóna 2023/2024 se přelévá do své poslední čtvrtiny, a s tím se blíží i mezní termín pro podání přihlášek do nadcházející sezóny. Podrobné informace a formuláře pro přihlášení vašich mužstev naleznete níže v článku.

Jako v předchozím ročníku, i v tomto se budou přihlášky podávat skrze formuláře google. Startovné bude klubům účtováno prostřednictvím sběrné faktury.

Plzeňský krajský fotbalový svaz stanovuje nejzazší termín pro podání přihlášek do soutěží mužů, žáků a přípravek na 31. května 2024 včetně a pro podání přihlášek dorostů 30. dubna 2024 včetně.

Kluby podávající přihlášky do soutěží v kategorii mužů upozorňujeme na nutnost splnění podmínek stanovených v Soutěžním řádu FAČR, kde je stanoven minimální počet mládežnických družstev pro účast v soutěži.

Losovací aktiv proběhne v pátek 28. června 2024 od 18:00 ve společenském sále Středního odborného učiliště elektrotechnického Plzeň.

Vysvětlení k jednotlivým soutěžím dorostu

Krajský přebor dorostu bude mít nadále obě kategorie, tj. starší a mladší dorost. V každé kategorii bude stejný počet družstev, ale zastoupení družstev v jednotlivých kategoriích se může lišit.

Rozhodující pro konečné stanovení počtu družstev v soutěži Krajského přeboru dorostu bude počet přihlášených týmů mladšího dorostu. Prioritou PKFS je nadále udržet co nejvíce klubů s oběma kategoriemi. Družstva mají možnost přihlásit pouze v kategorii mladšího dorostu a každý takový tým bude zároveň početně dorovnán samostatným týmem v kategorii staršího dorostu postupem z Krajské soutěže dorostu.

Krajská soutěž dorostu bude pokračovat nadále ve stejném formátu jako v soutěžním ročníku 2023/2024.

STK PKFS jako řídící orgán soutěže si vyhrazuje právo v soutěži KPSD, KPMD v případě dostatečného počtu družstev nezařadit družstva mladšího dorostu samostatně a umožnit odehrát soutěž pouze klubům, které přihlásí obě kategorie, tj. starší a mladší dorost.

Další informace k přihláškám poskytuje Ing. Zdeněk Bárta, tel. 777 365 550, e-mail: barta@pkfs.cz.

Podání přihlášky

- MUŽI (31. květen 2024) ZDE

- DOROST (30. duben 2024) ZDE

- ŽÁCI (31. květen 2024) ZDE

- PŘÍPRAVKY (31. květen 2024) ZDE

- Pohár mužů PKFS (31. květen 2024) ZDE

Podrobnější informace naleznete v přiloženém dokumentu.