Víkend přinesl výrazné oteplení a počasí vybízelo k návštěvě některého z utkání. Tento týden jsme navštívili zápas 22. kola I. B třídy skupiny B, kde se utkali domácí Svéradice proti hráčům ze Švihova. Jak zápas probíhal, můžete si přečíst v našem článku.

Podzimní utkání mezi oběma celky vyhrál Švihov výsledkem 3:1. Pohled na tabulku také hovořil v prospěch hostů, kteří se nachází na 3. místě, zatímco domácím se nedaří a jsou momentálně na místě posledním. Švihov je navíc na hřištích soupeře úplně nejúspěšnějším týmem celé B třídy skupiny B.

Skóre zápasu otevřel již v 15. minutě Miroslav Polívka, který za nedlouho přidal i druhý zásah, a v 27. minutě se mezi střelce zapsal i Martin Daněk. Gólová smršť se pak na chvíli uklidnila, do konce poločasu ale ještě přidal gól Martin Moláček, a do kabin odcházeli hráči za stavu 0:4.

Brzy po začátku druhého poločasu zkompletoval hattrick Miroslav Polívka. V dalším průběhu zápasu přišel čas dvougólových střelců, a to Adama Aiznera a střídajícího Tomáše Ryby, kterému k jeho dvěma gólům stačilo pouze 13 minut hry.

Švihov tedy potvrdil svou formu na venkovních hřištích a domácí Svéradice museli přijmout vysokou prohru 0:9.

Další fotografie ze zápasu najdete zde.