V rámci dalšího kola Mezikrajské soutěže sehrály své zápasy výběry Plzeňského kraje v kategoriích U13 a U14. Oba výběry předvedly dobré výkony.

Plzeňský výběr kategorie U13 odehrál skvělé utkání 3.4. na UMT v Bolevci. Jeho soupeřem byl výběr Jihočeského kraje. Ačkoli již ve 14. minutě byl zápas 0:2, nakonec skončil jednoznačným výsledkem 10:2 pro Plzeňský výběr. Mezi střelce se po dvou gólech zapsali Schwab, Smolík a Kyklhorn. O zbytek gólů se postarali Ducháč, Lavička, Kasl a Veselý.

"Soupeř bez hráčů Dynama Č. Budějovice, nicméně kluci podali především ve druhém poločase dobrý výkon, v prvním jsme se spíše trápili a hra byla neuspořádaná s velkým množstvím technických chyb. Rozdílový hráči pro nás do ofenzivy Kyklhorn, Schwab, kteří těží z dobré spolupráce a individuální technické zdatnosti. Z hráčů mimo FCVP dobré výkony podali Žižka, Smolík, Kříž, Veselý."

Plzeňský výběr kategorie U14 odehrál s výběrem Jihočeského kraje vyrovnané utkání, ve kterém ale také podal kvalitní výkon. Podobně jako výběr U13 v 15. minutě prohrával 0:2, zanedlouho ovšem snižoval Kovařík. Ještě před koncem poločasu si hosté vzali dvoubrankové vedení zpět, avšak druhý poločas patřil střelcům našeho výběru, konkrétně Hoblíkovi a Šperlovi, díky jejichž brankám zápas skončil remízou 3:3.

"Proti jihočeskému kraji jsme odehráli velmi dobré a vyrovnané utkání. V první půli byl soupeř velmi efektivní, kdy ze 3 šancí dal 3 góly. Paradoxně po vystřídání většiny Viktoriánů jsme v druhé půli vyrovnali. Ke konci zápasu jsme přežili 2 velké šance soupeře a tak zápas skončil 3:3. Za zmínku stojí výkon Aleše Jíry, který na stoperu předvedl skvělé utkání."

Všem hráčům, trenérům a organizátorům děkujeme a přejeme podobné a ještě lepší výsledky v dalších zápasech.