Chladné víkendové počasí odložilo mnoho utkání po celém kraji. Tak se nestalo ve Vejprnicích, kde se i přes nepříznivé počasí odehrál zápas 21. kola I. B třídy skupiny C. Domácí rezerva Vejprnic se postavila hráčům Zbirohu. Na bližší průběh utkání, ohlasy a fotografie se můžete podívat v našem článku.

Zápas byl soubojem celků ze středu tabulky, a před začátkem zápasu byl mezi týmy rozdíl pěti bodů. V lepší pozici byly Vejprnice, které se nacházely na 6. místě. Zbiroh byl na 9. místě. Podzimní vzájemné střetnutí skončilo remízou 1:1.

Oba týmy se jistě chtěly opět dostat po dvou prohrách na vítěznou vlnu. Lépe k tomu vykročili domácí, když se už v 11. minutě prosadil David Král a poslal tak domácí do vedení. To si Vejprnice drželi skoro až do závěru poločasu. Ve 40. minutě se prosadil Václav Bystřický a do šaten se odcházelo za nerozhodnutého stavu.

Druhý poločas už další branky nepřinesl, a tak ani druhý vzájemný souboj těchto týmů vítěze nepoznal.

Za domácí poskytl ohlasy trenér Jiří Krištof "V začátku zápasu jsme se snažili držet míč a vypracovat si tlak s šancemi, což se nám v 11. minutě po krásné akci podařilo potvrdit gólem. Stále jsme chtěli kontrolovat hru, ale soupeř nás  svojí důslednou a důraznou obranou do velkých šancí nepouštěl. Ve 40. minutě soupeř z první šance vyrovnal a to centrovaným míčem s teči na první tyči.
Druhá půle měla víceméně stejný průběh jako ta první, drželi jsme míč více na našich kopačkách, ale soupeř měl opravdu velmi kvalitní defenzivu a často si pomáhal dlouhými nákopy, po kterých měl i on nějaké nebezpečné momenty. Remíza je asi z důvodu opravdu výborné defenzivy soupeře spravedlivá pro obě mužstva. "
Za hosty zhodnotil utkání trenér Stanislav Jaroš "Prvních 20 minut zápasu měli ve své moci Vejprnice. Zbiroh se v této části utkání většinou bránil a k protiútokům se dostával pouze sporadicky. Domácí si vytvořili několik šancí, z nichž proměnili naštěstí pouze jednu, po akci středem hřiště. Ve druhé polovině 1.poločasu se hra opticky vyrovnala. Ještě do přestávky se po centru do vápna podařilo šikovně vyrovnat Bystřickému. 2.poločas byl v poli celkem vyrovnaný. Zbiroh zlepšeným výkonem v obranné činnosti nepouštěl domácí do žádných šancí. Naopak sám zahrozil několika nebezpečnými akcemi. A zejména v závěru měl tři velmi dobré šance. Jelikož z nich branku nevstřelil, utkání skončilo dělbou bodů. Podle mého názoru asi zaslouženou."

Další fotografie z utkání naleznete zde.